ČSSD startuje informační kampaň „2 roky ve vládě“

04.03.2016 10:26

ČSSD startuje informační kampaň „2 roky ve vládě“

1. března 2016

Vážená přítelkyně, vážený příteli, koaliční vláda pod vedením ČSSD má za sebou úspěšné první dva roky vlády. Sociální demokracii se podařilo dostát většině závazků, které jsme před volbami dali občanům, a na realizaci těch zbývajících usilovně pracujeme.

Při příležitosti výročí 2 let ve vládě jsme připravili informační kampaň, která shrnuje vše podstatné, co se nám z našeho volebního programu podařilo splnit. Součástí kampaně je, kromě internetových bannerů, inzerátů v regionálních Denících, Právu a deníku Blesk či AHA, také velkoplošná reklama. Rozešleme též informační noviny, které přinesou rozhovory s navrhovanými lídry kandidátky ČSSD do krajských voleb.

Webovou stránku naleznete na zde.

Pevně věříme, že Vás kampaň „ČSSD – 2 roky ve vládě“ zaujme a že Vám pomůže při vysvětlování a obhajobě politiky, kterou ČSSD v rámci koaliční vlády prosazuje. Neváhejte tyto informace sdílet s Vašimi přáteli, ať se dobré zprávy dostanou ke všem, kterým byly určeny.